A csirkét darabokra vágjuk, besózzuk, kevés liszttel meghintve forró zsírban átsütjük és félretesszük. Zsírjában megforrósítunk egy kanál lisztet /nem pirítjuk/, felöntjük 2 dl tejjel és tejfel sűrűségűre főzzük..
FÓLIÁBAN SÜLT RAKOTT CSIRKE
2011.04.26. 18:59 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: burgonya csirke étel tojás recept rakott magyaros táplálék téplálkozás
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr902857356
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.