HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

RÁC CSIRKE

2011.04.18. 20:24 Brigante

A combokat a forgóknál elvágjuk/ ha melle húst is használunk, azt a csontról lefejtjük/ A húsdarabokat gyengén besózzuk és forró zsírban hirtelen átsütjük, majd félre tesszük.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: csirke magyar étel recept ételek magyaros rác csireke

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr252837843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása