A tyúkot egészben hagyva / csak a fejét , nyakát és lábait vágjuk le / egy megfelelő nagyságú fazékban bő vízben - az egészben hagyott hagymával együtt - főni tesszük.
ÚJHÁZY TYÚKLEVES
2011.04.13. 20:19 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: leves táplálkozás étel életmód tyúk recept étkezés újházy magyaros táplálék tyúkleves
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr622824080
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.