A csirkeaprólékból - mindenféle zöldséggel, pár fej gombával - ízes húslevest főzünk. A teflon edényt előmelegítés után megkenjük vajjal, beleteszünk 2 dl megtisztított, megmosott és lecsurgatott rizst, felöntjük fél liter levessel gyengén sózzuk és fedő alatt puhára pároljuk.
TAVASZI CSIRKEAPRÓLÉK — Teflon edényben
2011.04.13. 20:53 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: tavasz csirke táplálkozás étel tavaszi magyaros csirkeaprólék
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr132824174
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.