Az aprólékdarabokat egy ek. zsírban kissé átpirítjuk. A zöldséget megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és a húshoz adjuk. Néhány percig együtt pároljuk - hogy zsírjára süljön - , megszórjuk egy kávéskanál liszttel, elkeverjük, majd felöntjük kb. másfél liter vízzel.
CSIRKEAPRÓLÉK LEVES
2011.04.13. 20:39 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: leves csirke táplálkozás étel zöldség zsír étkezés liszt magyaros táplálék csirkeaprólék
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr262824133
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.