HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

CSIRKEAPRÓLÉK LEVES

2011.04.13. 20:39 Brigante

Az aprólékdarabokat egy ek. zsírban kissé átpirítjuk. A zöldséget megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és a húshoz adjuk. Néhány percig együtt pároljuk - hogy zsírjára süljön - , megszórjuk egy kávéskanál liszttel, elkeverjük, majd felöntjük kb. másfél liter vízzel.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: leves csirke táplálkozás étel zöldség zsír étkezés liszt magyaros táplálék csirkeaprólék

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr262824133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása