A szokásos módon Újházy tyúkhúslevest főzünk, csak tálalás előtt morzsolt kukoricával és 2 evőkanál paradicsompüré konzervvel átforraljuk.
KUKORICÁS CSIRKELEVES
2011.04.11. 20:23 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: leves csirke táplálkozás étel recept kukorica magyaros táplálék csirkeleves
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr472818463
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.