A csirkemelleket a csontjáról lefejtjük, eltávolítjuk a bőrét és kiveregetjük. Kb. 20 percig annyi tejbe áztatjuk, amennyi a húst éppen ellepi. .Ezután jól lecsurgatjuk, sózzuk és teflon edényben vajon puhára sütjük.
CITROMOS CSIRKEMELL egyszerűen
2011.04.06. 21:03 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept citrom citromos csirkemell magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr752805693
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.