A bőrétől lefejtett és kicsontozott csirkemellet / vagy combokat / sózzuk, borsozzuk és vajon megsütjük. Egy kis fej finomra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre párolunk, hozzáadunk személyenként 20 dkg kockára vágott gombát, borsot, kevés sóval, finomra vágott petrezselyemmel fűszerezzük.
CSIRKEMELL ERDÉSZNÉ MÓDRA
2011.04.05. 20:09 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept csirkemell módra magyaros erdészné
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/2802811
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
