A kb. 1,20 kg-os csirke bőrét fellazítjuk és elkészítjük a tölteléket. 2 db tejben áztatott zsemlét jól kinyomkodunk és eldolgozzuk kis kockára vágott és pirított szalonnával, a szalonna zsírján megfuttatott tört csirkemájjal, sóval, őrölt borssal , 2 tojással, finomra vágott petrezselyem zölddel, pirított gombával.
TÖLTÖTT CSIRKE RÉGIESEN
2011.03.28. 21:20 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás gomba máj töltött régies régiesen
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/2780215
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
