A szokásos módon / a zsiradékon a vöröshagymát üvegesre pirítjuk, rátesszük a májat, majd pirospaprikával meghintjük, hozzáadjuk a zöldpaprikát, a paradicsomot / májpörköltet készítünk, amelyet a vele egy időben készülő párolt rizzsel elkeverünk.
MÁJAS RIZS
2011.03.25. 12:53 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: étel recept máj zsír paradicsom rizs zöldpaprika májas
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr162770638
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.