A májakat két ujjnyi széles, de nagyon vékony szalonnacsíkokba burkoljuk és fogpiszkálóval átszúrva rögzítjük. Kevés zsiradékon kisütjük, tálaláskor őrölt borssal, / ha lehet frissen őrölttel / sóval, egyéni ízlés szerint majoránnával ízesítjük.
SZALONNÁS CSIRKEMÁJ
2011.03.24. 22:38 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek csirkemáj magyaros szalonnás csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr322769488
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.