A megmosott csirkemájakat szárazra töröljük, majd a szokásos módon bundázzuk. /lisztbe, majd tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk a csirkemájat / Bő forró zsiradékban sütjük.
RÁNTOTT CSIRKEMÁJ
2011.03.24. 22:51 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel tojás recept máj csirkemáj liszt réntott
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr142769528
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.