Az egészben sült csirke fehér, zsírtalan mellének húsát ledaráljuk és kevés tejföllel, sóval finomra vágott metélőhagymával, 1 db tojás sárgájával, őrölt borssal krémesre dolgozzuk.
CSIRKEKRÉM
2011.03.21. 20:47 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek magyaros csireke csirkekrém
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/2760289
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
