A csontról lefejtett húst és bőrt ledaráljuk. A vajban kevés vízzel puhára pároljuk, közben kevergetve, hogy össze ne álljon. Összekeverjük a tejszínt, a lisztet, a tojások sárgáját, és a leveskockát. kávéskanál sóval, a fűszerekből 1-1 késhegynyivel ízesítjük.
CSIRKEMELLFELFÚJT
2011.03.11. 17:29 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek magyaros csireke csirkemellfelfújt
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr762731326
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.