A csontról lefejtett húst a bőrrel együtt kevés vízzel puhára pároljuk. Kihűtjük és vékony csíkokra vágjuk. A salátát jól megmossuk és szárazra töröljük. Csíkokra vágjuk és egy mély tál aljára rakjuk.
CSIRKEMELLSALÁTA II.
2011.03.08. 20:47 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek ii. magyaros csirkesaláta csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr232722977
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.