A húst lefejtjük a csontról, majd a bőrével és a szalonnával együtt ledaráljuk. Összekeverjük a megmosott rizzsel, a tojással, 5-6 evőkanál vízzel, Ízesítjük 1 kávéskanál sóval és 1-1 késhegynyivel a fűszerekből.
CSIRKEMELLEL TÖLTÖTT KARALÁBÉ
2011.03.04. 08:45 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek töltött magyaros karalábé csirkemellel csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr382709038
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.