A húst lefejtjük a csontról és a bőrével együtt apró kockákra vágjuk. A felszeletelt hagymával, paprikával, paradicsommal, sóval, pirospaprikával a szokásos módon pörköltet készítünk belőle, annyi vizet adva hozzá, hogy a hús megpuhuljon.
PADLIZSÁN CSIRKEMELLEL TÖLTVE
2011.03.03. 20:11 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek padlizsán magyaros csirkemellel csireke töltve
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr352708160
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.