A húst hideg vízben megmossuk, megtöröljük. Forró olajban ropogósra sütjük. Kivesszük, majd rozmaringgal, sóval, paprikával ízesítjük. Minden szelet húst 2 szelet sonkába göngyölünk. (Kiváló ízű húst kapunk, ha sonkába tekerjük, a gyenge pármai sonka pl. kevesebb fűszeres ízt ad, mint egy erősebb fajta!)
ROZMARINGOS CSIRKEMELL FILÉ SONKÁBAN
2011.02.23. 21:20 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: vöröshagyma sonka fokhagyma zeller csirkemell cukkini rozmaring nyers paradicsompüré citromhéj
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr332686144
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.