A félbevágott, kimagozott zöldpaprikát bekenjük olajjal, és 12-15 percre a grillsütőbe tesszük amíg a héj megfeketedik. Nedves konyharuhával letakarjuk, majd kihűlve lehúzzuk a héját.
CSIRKE PAPRIKAMÁRTÁSBAN
2011.02.13. 17:31 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept párolt
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr852658460
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
