A csirkét nyolc részre daraboljuk, és a fele mennyiségű forró vajban elősütjük. Majd félre tesszük. Zsiradékában a finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkét és a kifejtett borsót.
ZÖLDBORSÓS CSIRKE
2011.02.01. 21:51 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept párolt zöldborsós
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr882632105
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.