A jércemelleket sózzuk, lisztbe forgatjuk, és a fele mennyiségű felhevített vajban átsütjük. 4 dl húslevessel felengedjük, és fedő alatt pároljuk. Puhulás után a mellcsontokat kiszedjük, bőrét eltávolítjuk és tálalásig melegre tesszük.
TEJSZÍNES, GOMBÁS JÉRCEMELL
2011.01.31. 19:21 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept gombás tejszínes jércemell
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr562628676
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.