A burgonyát negyedekbe vágjuk. A zöldbabot enyhén sós, forrásban lévő vízben roppanósra főzzük, leszűrjük. Hideg vízbe átszedjük, hogy ne puhuljon tovább, és színét is megőrizze. Ha kihűlt, lecsepegtetjük.
MÉZES - SZALONNÁS CSIRKESALÁTA
2011.01.28. 14:27 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: saláta magyar étel recept mézes szalonnás csirkesaláta
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr542621026
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.