A spárgát feltehetőleg már az egyiptomiak is ismerték és a görögök, rómaiak is termesztették. Hazánkban a XX. Század elején kezdett ismertebbé válni. Az idényen kívül mélyhűtve, illetve konzervként is kapható.
FONTOS ZÖLDSÉGFÉLÉINK - SPÁRGA
2011.01.12. 19:55 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: hasznos táplálkozás egészség életmód főzés levél fontos zöldség spárga egészséges gyógynövény gyógyító leveles
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr822579634
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
