Gyógyító Fűszerek - Néhány jó tanács a fűszerezéshez Fűszerezéskor ügyeljünk arra, hogy csak az ízük maradjon az ételbe / a bogyókat, füveket szedjük ki az ételből tálalás előtt/. Konyhakerti növényekkel való fűszerezéskor nem szabad három fajtánál többet felhasználni. A sózással legyünk a legóvatosabbak, mert az elsózott ételt már nem lehet megjavítani.
Gyógyító Fűszerek - Néhány jó tanács a fűszerezéshez
2010.12.22. 21:03 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: étel egészség életmód olaj kúra tanács fűszer gyógyító fűszerezés hatóanyag illó tisztít hatóanyagok gyógyítófűszerek
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr372533271
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.