A kereskedelemben kapható friss vagy mélyhűtött halat általában megtisztítják, de ha élve vásárolja vagy esetleg ön fogja a halakat, önnek kell megtisztítania, kibeleznie, esetenként megnyúznia és szálkátlanítania őket...
Haltisztítás - Hogyan készítse elő a halat?
2011.09.13. 16:08 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: trükkök halászlé főzés tippek hal tisztítás készítés haltisztítás filézés lépései előkészítése haltisztítási
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr403224603
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.