A csirkemellet kicsontozzuk, bőrét lehúzzuk, fűszerezzük, felgöngyöljük és megpároljuk. A gombát párolás után a szintén megpárolt és fűszerezett szójával megtöltjük.
PÁROLT, GÖNGYÖLT, CSIRKEMELL ZÖLD KÖRETTEL
2011.06.08. 20:40 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept gomba csirkemell párolt csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr812968806
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.