A párolás elsősorban halak, zöldségfélék és pudingok készítésére alkalmas eljárás. A halak és a zöldségfélék a párolás során megőrzik tápanyagtartalmukat, ízüket, színüket és állagukat. Az igazi felfújtak gőzöléssel könnyebbek és finomabbak lesznek, mint ha más módszerekkel készülnének...
Főzés párolóedényben - Főzés forró gőzzel
2011.09.14. 11:06 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: étel főzés halak ételek zöldségek készítése párolás használata felfújtak párolóedény párolóedényben párolása
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr213226425
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.