HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

A citrom jótékony hatásai

2011.08.21. 10:43 Brigante

Biztosan megfigyeltük mán hogy amikor citromkarikát szopogatunk, vagy friss limoná­dét iszunk, az összehúzza a szánkat - ennél azonban sokkal lényegesebb folyamatok zajlanak le a szervezetünkben. A savanyú gyümölcs hihetetlenül sok gyógyhatású vegyü­letet tartalmaz, amelyek erősítik az immunrendszert és a vérereket, elősegítik a bőr gyógyulását, sőt még bizonyos rákos sejtelváltozásokat is gátolhatnak, Hónaljlemosóként a kellemetlen szagokat is megszünteti. Kifacsart leve forró vízzel elegyítve, mézzel ízesítve tökéletes torokfájás elleni elixír és ne feledjük, hogy a citrom mindemellett a házi készítésű, köhögés elleni keverékek elengedhetetlen alapanyaga..

Tovább a teljes cikkhez>>

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyulás gyógyítás citrom otthoni gyógyír gyógyításra gyógyhatása

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr583168297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása