Keverjük össze a vermutot, a fele gyömbért, a fele szójaszószt, a megtisztított és apróra vágott hagymát. Tegyük bele a csirkét 1 órára. Forrósítsuk meg az olajat, a pácolt csirkét tegyük tepsibe, öntsük le a lével, és sütőben süssük puhára és pirosra.
PEKINGI SÜLT CSIRKE / kínai étel recept /
2011.06.16. 23:01 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel kínai recept vöröshagyma szójaszósz gyömbér vermut
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr672990822
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.