A kicsontozott csirkemellet kettévágjuk, óvatosan megveregetjük, sózzuk , borsozzuk. Minden szelet húsra sajtot és sonkát fektetünk és egyenként szorosan felgöngyöljük, hústűvel vagy fogpiszkálóval megtűzzük. Kiolajozott tűzálló tálba rakjuk, .pici vizet
TÖLTÖTT CSIRKEMELL
2011.06.03. 21:29 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept sonka csirkemell töltött csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr852955242
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.