A finomra vágott hagymát felhevített olajban világos rózsaszínűre pirítjuk, majd gyorsan elkeverjük benne a paprikát és azonnal rátesszük a feldarabolt húst. Rövid ideig együtt pörköljük, majd mindig csak kevés vizet adva alá, időnként megkevergetve mérsékelt tűzön , fedő alatt pároljuk. Közben beletesszük a sót, az összevagdalt fokhagymát és a köménymagot.
EGRI KÁPOSZTÁS CSIRKEMELL
2011.06.02. 21:56 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel egri recept káposzta csirkemell csirkés káposztás magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr672952778
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.