A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, besózzuk és kb 1 órát állni hagyjuk. Feldaraboljuk, lisztbe, felvert tojásba, majd morzsába mártjuk, és forró olajban kisütjük. Egyik oldalát fedő alatt, a másikat fedő nélkül. süssük. Pikáns íze lesz, ha bundázás előtt a bőrét kis fokhagymakrémmel megkenjük.
RÁNTOTT CSIRKE
2011.05.18. 18:07 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept csirkés magyaros táplálék
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr812914443
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.