A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk. A zsírt megforrósítjuk a megtisztított és apróra vágott hagymát benne világos színűre pirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a csirkedarabokat, a zúzát.
PAPRIKÁS CSIRKE
2011.05.18. 20:35 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel vöröshagyma paradicsom paprika magyaros paprikás pirospaprika tejfel
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr432914889
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.