A gombát megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük és a forró olajban fedő alatt pároljuk. Kis borsot adunk hozzá. A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk és a gombához adjuk. Beletesszük a megtisztított, megmosott és karikára vágott zöldségeket.
RIZSES CSIRKE
2011.05.17. 22:43 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel életmód recept rizses csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr632912465
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
