A húst lefejtjük a csontokról és ledaráljuk. Hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott zöldpetrezselymet, a borsot, a sót, a megtisztított apróra vágott / lehetőleg lereszelt hagymát. Jól összedolgozzuk, kis gombócokat formázunk belőle és tenyerünkön ellapítjuk.
SZÁRNYASVAGDALT
2011.05.13. 15:44 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept szárnyas csirkés magyaros táplálék vagdalt szárnyasvagdalt
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr702901041
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.