A megtisztított csirkét darabokra vágjuk, hozzávesszük a máját, zúzáját. A zöldséget kockára vagy vékony hosszúkásra /julianne-re/ vágjuk. A csirkét feltesszük főni annyi vízzel , hogy jól ellepje. A megmosott rizst forró zsírban megfuttatjuk és hozzáadjuk a félig megfőtt csirkéhez.
RIZSES CSIRKE / zöldborsósan /
2011.05.11. 21:49 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel életmód recept rizses csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr532896911
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.