Kiránduláskor, kempingben csirkét is süthetünk nyárson, de a csirke gyenge húsú legyen, a tűz , ill. a parázs pedig erős, mert csak akkor sül át úgy, hogy a húsa puha, a bőre pedig piros-ropogós lesz.
WEEK—END CSIRKE
2011.04.27. 17:33 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept csirkés magyaros week end
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr22859838
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.