HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

MAJORÁNNÁS CSIRKEAPRÓLÉK

2011.04.15. 17:25 Brigante

Az aprólékot sózzuk be. A zsírban az apróra vágott hagymát halványra pirítjuk, megszórjuk majoránnával és a besózott aprólékot hozzátéve, fedő alatt, szükség szerint mindig kevés vizet öntve hozzá- puhára pároljuk.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: csirke táplálkozás étel majoranna magyaros csirkeaprólék majorannás

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr162828677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása