A tyúk bőrét a nyaktól lefelé felemeljük és vékonyra vágott szalonna szeleteket dugunk alá. A nyakbőrt a nyílásnál összetűzzük, a tyúkot zöldséges, sós forró vízben fél puhára főzzük, majd a levesből kiszedve zsírral vékonyan bekenjük,
SZALONNÁS TYÚK
2011.04.12. 20:03 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: étel tyúk recept ételek étkezés szalonna magyaros szalonnás
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr102821158
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.