A tisztított és nyolc részre darabolt csirkéből a szokásos módon egy erősen zöldséges húslevest főzünk. Amikor a levest leszűrtük, a húsokat kicsontoztuk, akkor óvatosan átforraljuk 1 dl tejszínbe kevert 1 tojás sárgájával, és néhány csepp citromlével ízesítjük
ZALAI CSIRKELEVES
2011.04.08. 18:53 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: leves táplálkozás étel recept magyaros táplálék csirkeleves cirke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr722810327
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.