A kb. 1,5 kg-os tyúkot jól megmossuk és nyolc részre vágjuk. Megtisztítjuk a belsőséget. Az ízekre vágott tyúkot kb. 2 l vízzel feltesszük főni. Sóval, egész borssal és egy félbe vágott hagymával ízesítjük.
ÚJHÁZY TYÚKLEVES /másképp/
2011.04.08. 19:17 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: leves táplálkozás étel tyúk recept újházy magyaros tyúkleves
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr492810410
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.