A bőrétől lefejtett és kicsontozott csirkemelleket kiverjük. Sózzuk, borsozzuk és fokhagymával jól bedörzsöljük. Olajjal megkenjük és serpenyőben puhára sütjük.
CSIRKEMELL CIGÁNYOSAN
2011.04.06. 20:24 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept ételek csirkemell magyaros cigányosan
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr692805572
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.