A kicsontozott és bőrétől lefejtett csirkemelleket kiveregetjük. Teflon edényben kevés zsíron, karikára vágott vöröshagymával, szalonnakockákkal, kolbászkarikákkal, zöldpaprikával és paradicsommal 8-10 perc alatt puhára sütjük
PARASZTOS CSIRKEMELL
2011.04.01. 14:53 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept ételek csirkemell magyaros parasztos
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr922791290
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.