A megtisztított és megmosott csirkét besózzuk és vajjal bekenjük. Tűzálló edénybe rakjuk, vastagon rákarikázzuk a tisztított vöröshagymát, szerecsendiót reszelünk rá, kb.1 dl vörösbort öntünk alá és a tálat befedjük.
HAGYMÁS SÜLT CSIRKE
2011.03.30. 20:19 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept vöröshagyma hagyma sült szerecsendió
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr462786223
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.