A csirke tisztított zúzáját sós, hagymás vízben - vagy a húslevesben – puhára főzzük. Sóval, őrölt borssal ízesítjük és a párizsi szelethez hasonlóan bundázzuk / lisztbe, majd tojásba
PÁRIZSI ZÚZA
2011.03.23. 20:45 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek magyaros párizsi zúza csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr382766198
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.