A szokásos módon csirkepörköltet készítünk / lásd csirkepörkölt/, amelyet levétől jól lecsurgatunk, majd ledarálunk, 2 evőkanál tejföllel elkeverjük és az előkészített réteslapokat megtöltjük. Feltekerjük, olvasztott vajjal meglocsoljuk és előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.
CSIRKÉS RÉTES
2011.03.21. 20:10 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek rétes csirkés magyaros csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr942760155
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.