A húst lefejtjük a csontról és a bőrével együtt ledaráljuk. Összekeverjük a megmosott rizzsel, a tojással, 5-6 evőkanál vízzel, 1 kávéskanál sóval, 1-1 késhegynyi fűszerekkel.
CSIRKEMELLEL TÖLTÖTT TÖK
2011.03.04. 09:01 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek töltött tök magyaros csirkemellel csireke
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr182709072
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.