A húst és a bőrt lefejtjük a csontról és ledaráljuk. Az olajban késhegynyi sóval és kakukkfűvel puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. Közben kevergetjük, hogy össze ne álljon.
RAKOTT KARFIOL CSIRKEMELLBŐL
2011.03.01. 19:09 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: tojás sajt tejföl rakott csirkemell vaj karfiol
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr322702120
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.