A csirkecombokat kicsontozzuk, de úgy, hogy nem vágjuk szét, a csontot kihúzzuk, majd a húst megsózzuk. A csirkemellet finomra daráljuk, és borssal, vágott petrezselyem zölddel ízesítjük. Hozzáadjuk a durvára vágott diót, jól összekeverjük, és megtöltjük a combokat.
DIÓS TÖLTÖTT CSIRKECOMB
2011.02.21. 19:56 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel receptek életmód recept sült nyárson cirkecomb
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr432677871
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.