A bográcsban megolvasztjuk a vajat, majd élénk tűzön megpirítjuk benne a félbevágott, kissé megsózott, megborsozott húsokat. Kevés vizet adva hozzá félpuhára pároljuk a húst, majd beletesszük a megtisztított, hasábokra vágott karalábét.
BOGRÁCSBAN KÉSZÜLT CSIRKE KARALÁBÉVAL
2011.02.20. 20:45 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke készült bográcsban karalábéval
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr182675510
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.